Είδη Κατάδυσης

Στα είδη κατάδυσης θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για μία ασφαλή επίσκεψη του βυθού της θάλασσας.Εδώ θα βρείτε μάσκες σιλικόνης σε πολύ καλές τιμές , στολές κατάδυσης , αναπνευστήρες, ρυθμιστές πλευστότητας,ρυθμιστές πίεσης χταπόδια, υπολογιστές κατάδυσης, βαθύμετρα, ψαροτούφεκα και μαχαίρια κατάδυσης, απο τα καλύτερα υλικά, για τους λάτρεις του είδους.
Σας Παρουσιάζουμε τα Ιταλικά Προϊόντα της εταιρείας Cressi

ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

CASTORO
στολή κατάδυσης-castoro
Κωδικός:ΣΤΟΛ/CASTORO

Η μονοκόμματη μακρυμάνικη στολή είναι κατασκευασμένη από διπλόφοδρο νεοπρέν πάχους 5 χιλιοστών και έχει στην πλάτη ένα ανθεκτικό ΥΚΚ φερμουάρ το οποίο εσωτερικά έχει  ένα ειδικό φύλλο νεοπρέν που δημιουργεί ένα επιπλέον φράγμα ακόμα και για την παραμικρή ποσότητα νερού που μπορεί να περάσει ανάμεσα στα δόντια του φερμουάρ και το υλικό γενικά του φερμουάρ.
Η στεγανοποίηση στους καρπούς και τους αστραγάλους επιτυγχάνεται με το σύστημα  Aquastop στο οποίο χρησιμοποιείται νεοπρέν 2 χιλιοστών, καλυμένο από Metallite.

COMFORT PLUS
στολή κατάδυσης-comfort-plus
Κωδικός:ΣΤΟΛ/COMFORT

H στολή αυτή είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά μαλακό νεοπρέν 5mm. Εξωτερικά έχει ύφασμα Ultraspan το οποίο συνεισφέρει τα μέγιστα στην ελαστικότητα και εσωτερικά έχει χρησιμοποιηθεί ένα νέο ύφασμα το Helioflex το οποίο όχι μόνο προσφέρει πολύ καλή θερμομόνωση στον δύτη αλλά δεν παρεμποδίζει και την ελαστικότητα του νεοπρέν. Έτσι η στολή μας παρέχει μοναδική και ξεχωριστή ελευθερία κινήσεων αλλά και πολύ καλή θερμομόνωση! Οι  στεγανοποιήσεις στους καρπούς και τους αστραγάλους είναι με το σύστημα  Aquastop στο οποίο χρησιμοποιείται νεοπρέν 2 χιλιοστών, καλυμένο από Metallite, ενώ στα γόνατα και τους ώμους υπάρχουν προστατευτικές ενισχύσεις νέας γενιάς και  σχεδίασης .

ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

MEDAS
στολη κατάδυσης  MEDAS
Κωδικός:ΣΤΟΛ/MEDAS

Η  Medas είναι η κλασσική, πολλαπλών χρήσεων, 5 χιλιοστών στολή η οποία είναι κατάλληλη για καταδύσεις όχι μόνο σε ήπιας θερμοκρασίας νερά αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε κρύα σε συνδυασμό με γιλέκο νεοπρέν. Το τύπου “LongJohn” παντελόνι, είναι επίσης φτιαγμένο από διπλόφοδρονεοπρέν 5 χιλιοστών και διαθέτει φερμουάρ στο πάνω μέρος του θώρακα για να διευκολύνει στο φόρεμα και το βγάλσιμο.Η στολή έχει ενισχύσεις στα γόνατα και τις κνήμες.

CAMALEONTE

στολή κατάδυσης-camaleonte

Κωδικός:ΣΤΟΛ/CAMA

H CAMALEONTE με 3D παραλλαγή εξωτερικά και ξυρισμένη εσωτερικά.Το πατρόν είναι  προφορμαρισμένο και σχεδιασμένο για καλύτερη άνεση και εφαρμογή.Το επιστήθιο όπλισης είναι με μαξιλαράκι και  καταλαμβάνει αρκετή επιφάνεια από πάνω προς τα κάτω ώστε να βοηθάει τον κυνηγό στην όπλιση, ειδικά στη 2η σκάλα.Έχει διπλό κούμπωμα για καλύτερη στεγανοποίηση  και το παντελόνι είναι μέσης.

 APNEA

στολή κατάδυσης-camaleonte  

Kωδικός:ΣΤΟΛ/ΑPNEA

H APNEA είναι φτιαγμένη από μονόφορδο νεοπρέν με φόδρα nylon jersey εξωτερικά και ξυρισμένο νεοπρέν με επικάλυψη μαύρου metallite εσωτερικά. Το πατρόν είναι προφορμαρισμένο και σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε τη μέγιστη άνεση στις κινήσεις, θερμομόνωση και ευκολία στην αναπνοή.

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΛΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ-BCD

R1

ρυθμιστής πλευστότητας

Kωδικός:BCD/R1

Το τζάκετ R1 διαθέτει 2 μπροστινές θήκες βαρών LockAidSystem με στενότερο προφίλ και άρα μικρότερο όγκο. Έτσι οι τσέπες για τα αξεσουάρ είναι μεγαλύτερες πλέον.
Το inflator παρουσιάστηκε το 2011 και συνδυάζει την εργονομία στην χρήση με την απλότητα!
Το σαμαράκι στην πλάτη είναι πολύ ανθεκτικό, έχει χειρολαβή για τη μεταφορά και ένα πολύ μαλακό και ανατομικό μαξιλαράκι.
Το υλικό είναι cordura denier 1000 στις τσέπες και στα υπόλοιπα σημεία denier 500. Έτσι είναι ανθεκτικό στη χρήση ενώ ταυτόχρονα είναι μαλακό και ελαφρύ για τη μεταφορά
Έχει 2 ευρύχωρες τσέπες αξεσουάρ και 3 βαλβίδες εκτόνωσης

AQUARIDE ELITE

ρυθμιστής πλευστότητας-aquaride elite

Kωδικός:BCD/AQUA

Μια τελείως καινούρια έκδοση του κλασσικού αυτού μοντέλου της Cressi. Οι θήκες βαρών έχουν σχεδιαστεί από την αρχή. Το νέο LockAidSystem έχει στενότερο προφίλ και άρα μικρότερο όγκο. Έτσι οι τσέπες για τα αξεσουάρ είναι μεγαλύτερες πλέον. Το σαμαράκι στην πλάτη είναι πολύ ανθεκτικό, έχει χειρολαβή για τη μεταφορά και ένα πολύ μαλακό και ανατομικό μαξιλαράκι.
Το υλικό είναι  corduradenier420. Έτσι είναι  ανθεκτικό στη χρήση ενώ ταυτόχρονα είναι μαλακό και ελαφρύ για τη μεταφορά.

START PRO

ρυθμιστής πλευστότητας

Kωδικός:BCD/START

Οι θήκες βαρών έχουν σχεδιαστεί από την αρχή. Το νέο LockAidSystem έχει στενότερο προφίλ και άρα μικρότερο όγκο. Έτσι οι τσέπες για τα αξεσουάρ είναι μεγαλύτερες πλέον. Το σαμαράκι στην πλάτη είναι πολύ ανθεκτικό, έχει χειρολαβή για τη μεταφορά και ένα πολύ μαλακό και ανατομικό μαξιλαράκι.Το υλικό είναι  corduradenier420. Έτσι είναι  ανθεκτικό στη χρήση ενώ ταυτόχρονα είναι μαλακό και ελαφρύ για τη μεταφορά καθως εχει επιπλέον 2 μπροστινές θήκες βαρών.

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΙΕΣΗΣ

ELLIPSE BALANCED/ MC9

ρυθμιστής πίεσηςρυθμιστής πίεσης

Κωδικός:ΡΥΘΜ/BALLANCED

Αποτελείται από το πρώτο στάδιο υπερ-ισορροπημένου διαφράγματος MC9 και από το ισορροπημένο δεύτερο στάδιο Ellipse Balanced.
Το δεύτερο στάδιο Ellipse Balanced έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους φίλους του σπορ την καλύτερη απόδοση από ολόκληρη την γκάμα των ρυθμιστών Cressi.
Έχει ένα ελαφρά μεγαλύτερο, σώμα και ένα νέο διάφραγμα, το οποίο βελτιώνει την πολύ μικρή προσπάθεια εισπνοής του Ellipse ακόμα περισσότερο.

ELLIPSE TITANIUM/MC9

ρυθμιστής πίεσης cressiρυθμιστής πίεσης cressi

Κωδικός:ΡΥΘΜ/TITANIUM

Tο πρώτο στάδιο με ισορροπημένο διάφραγμα MC9 eίναι ένα πολύ μοντέρνο πρώτο στάδιο με πολύ υψηλή απόδοση, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο στην συντήρηση και πολύ ανθεκτικό.Αποτελεί την εξέλιξη του πολύ πετυχημένου MC5. Το μικρό μέγεθος του 2ου σταδίου σε συνδυασμό με τη χρήση εξειδικευμένων υψηλής τεχνολογίας πολυμερών και διαφόρων τμημάτων κατασκευασμένων από τιτάνιο, κάνουν δυνατό το εκπληκτικά μικρό βάρος του δευτέρου σταδίου του ρυθμιστή.

ELLIPSE black/MC5

ρυθμιστής πίεσηςρυθμιστής πίεσης ellipse black

Κωδικός:ΡΥΘΜ/BLACK

Το MC5 είναι ένα πρώτο στάδιο ισορροπημένου διαφράγματος με εξαιρετικά μειωμένο μέγεθος και βάρος, το οποίο διακρίνεται για την τεχνολογία που συγκεντρώνει. Το δεύτερο στάδιο Ellipse Black είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό, νέας γενιάς, υψηλής τεχνολογίας πολυμερές που ξεχωρίζει με την ελαστικότητά του, τη μηχανική αντοχή, την ικανότητά του να απορροφάει δονήσεις και το μειωμένο θόρυβο, που είναι μοναδικά στον τομέα του

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΙΕΣΗΣ

XS-COMPACT/MC9

ρυθμιστής πίεσης xs-compactρυθμιστής πίεσης xs-compact

Κωδικός:ΡΥΘΜ/XS/MC9

Αυτός ο ρυθμιστής αποτελείται από το νέο 2ο στάδιο XS COMPACT και το 1ο στάδιο MC9
Το 2ο στάδιο downstream βαλβίδας XS COMPACT έχει κατά 15% και 25% μικρότερες διαστάσεις από τα Ellipseκαι XS αντίστοιχα! Επίσης είναι κατά 10% και 70% ελαφρύτερο από τα Ellipse και XS αντίστοιχα! Το κουμπί εκτόνωσης του αέρα είναι αρκετά μεγάλο και με μαλακή επιφάνεια αφής ώστε να είναι εύκολα διαχειρίσιμο ακόμη και με χοντρά γάντια το χειμώνα. Η μεμβράνη  και το έλασμα κάτω από αυτή είναι νέας σχεδίασης για μικρότερη προσπάθεια εισπνοής.

XS-COMPACT/AC2

ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΙΕΣΗΣΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΙΕΣΗΣΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΙΕΣΗΣΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΙΕΣΗΣ

Κωδικος:ΡΥΘΜ/XS/AC2

Το 1ο στάδιο είναι το AC 2, μη ισορροπημένο πιστόνι που έχει τόσο υψηλή απόδοση, ώστε να μπορεί να συγκριθεί με πολλά άριστα μοντέλα με ισορροπημένο πιστόνι. Ο μικρός αριθμός των εξαρτημάτων, το μικρό βάρος και τα εξαιρετικά υλικά το κάνουν το πιο γερό από τα πρώτα στάδια της Cressi και το πιο ανθεκτικό στην βαριά χρήση ένα πραγματικά ακούραστο άλογο ανάμεσα στους ρυθμιστές. Το 2ο στάδιο downstream βαλβίδας XSCOMPACT έχει κατά 15% και 25% μικρότερες διαστάσεις από τα Ellipseκαι XS αντίστοιχα!

χταπόδι ellpse

ΧΤΑΠΟΔΙ ELLIPSE

Κωδικός:ΧΤΑ/ELLIPSE

ΧΤΑΠΟΔΙ XS-COMPACT

ΧΤΑΠΟΔΙ XS-COMPACT

Kωδικός:ΧΤΑ/XS-COMPACT

ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΚΟΝΣΟΛΑ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΒΑΘΥΜΕΤΡΟ-ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ Κατάδυσης

Κωδικός:ΚΟΝ/2

οργανα κατάδυσης

Στην κονσόλα έχουν τοποθετηθεί βαθύμετρο και μανόμετρο, έχει ανατομικό σχεδιασμό για καλύτερο πιάσιμο και το υλικό της είναι polycarbonate για ανθεκτικότητα στα χτυπήματα.
Το βαθύμετρο έχει παραβολική κλίμακα, δηλαδή στα πρώτα 12m είναι πολύ αραιή διότι εκεί κάνουμε τις στάσεις αποσυμπίεσης και χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ακρίβεια.

ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΡΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

κονσόλα κατάδυσης τριών οργάνων

ΒΑΘΥΜΕΤΡΟ-ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ-ΠΥΞΙΔΑ

Κωδικός:ΚΟΝ/3

Η κονσόλα περιλαμβάνει μανόμετρο, βαθύμετρο και πυξίδα στην από πίσω πλευρά του βαθυμέτρου. Έτσι έχουμε καλύτερη εργονομία και ανάγνωση των ενδείξεων. Στην κορυφή της κονσόλας υπάρχουν δυο σημεία ανάρτησης της στο τζακετ κατάδυσης.

Τσαντάκι για dive computer μικρό

τσαντάκι  dive computer μικρό

Κωδικός:ΤΣΑ/94004

Τσαντάκι για dive computer μεγάλο

τσαντάκι  dive computer μεγάλο

Κωδικός:ΤΣΑ/94005

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

υπολογιστής κατάδυσης

Υπολογιστής κατάδυσης

Κωδικός:ΥΠΟΛ/GIOTTO

Το Giotto είναι ο πρώτος υπολογιστής κατάδυσης μικτών αερίων που σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε εξολοκλήρου από την Cressi.
Το interface με τα 3 κουμπιά καθιστούν πανεύκολο τον προγραμματισμό για λειτουργία Αir, Nitrox και Gauge, από την πρώτη στιγμή που ο δύτης παίρνει τον υπολογιστή στα χέρια του. Η οθόνη υψηλής ευκρίνειας δίνει μεγάλες ευανάγνωστες ενδείξεις σε έναν υπολογιστή που παραμένει μικρός σε μέγεθος και κατάλληλος για ταξίδια. Διαθέτει ευδιάκριτη ένδειξη διάρκειας μπαταρίας καθώς και ηχητικά και οπτικά alarm και μπορεί να γίνει πλήρης διαγραφή της μνήμης του σε περιπτώσεις ενοικίου σε καταδυτικά κέντρα. Στην διάρκεια της κατάδυσης μπορεί να γίνει αλλαγή μεταξύ δύο εμπλουτισμένων μιγμάτων.

Υπολογιστής κατάδυσης

Κωδικός:ΥΠΟΛ/LEONARDO

Το LEONARDO σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε εξολοκλήρου από την CRESSI!
Ο αλγόριθμος είναι RGBMκαι αναπτύχθηκε από τον Bruce Wienke σε συνεργασία με την Cressi. Στην ανάπτυξη του αλγορίθμου έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στις επαναληπτικές καταδύσεις μέσα σε μια ημέρα αλλά και σε περίοδο αρκετών ημερών. Το ‘’diveprogram’’ του ρολογιού είναι για καταδύσεις με αποσυμπίεση, με αέρα ή με nitrox. Δυνατότητα  ρύθμισης του FO2(21% – 50%) και PO2(1,2bar – 1,6bar).
Υπάρχει η δυνατότητα  να υπολογίσει κατάδυση με nitrox μετά από κατάδυση με αέρα(ακόμη  και σε κορεσμένη προηγούμενη κατάδυση).
Η βαθειά στάση αποσυμπίεσης μπορεί να απενεργοποιηθεί.
Μεγάλες ευανάγνωστες ενδείξεις. Η οθόνη είναι backlit, έχει φώσφορο και φως.
Η μπαταρία μπορεί να αλλαχθεί πολύ εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη!

ΠΕΔΙΛΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

REACTION 

ΠΕΔΙΛΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Κωδικός:ΠΕΔ/REACTION

Το Reaction  εκμεταλλεύεται  την αποκλειστική πατενταρισμένη   τεχνολογία ανάμιξης τριών υλικών της Cressi, για να εγγυηθεί αξεπέραστη απόδοση.  Το επιλεγμένο υλικό για την λεπίδα δεν είναι ένα παραδοσιακό πολυμερές ( co-polymer ), αλλά ένα πολυπροπυλένιο νέας γενιάς πολύ πιο νευρικό και εύκαμπτο. Η λεπίδα είναι πολύ μακριά και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δίνει την καλύτερη αναλογία προσπάθειας – ώθησης.

FROG PLUS

ΠΕΔΙΛΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Κωδικός:ΠΕΔ/FROG

Το Frog Plus απευθύνεται σε δύτες που χρειάζονται ένα καλό πτερύγιο χωρίς να καταβάλουν μεγάλη μυική προσπάθεια κατά το κολύμπι! Παρά την μαλακή λεπίδα όταν χρειαστούμε νεύρο και ταχύτητα το πέδιλο δείχνει αξιοθαύμαστο χαρακτήρα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς!

βατραχοπέδιλα cressi
Κωδικός:ΠΕΔ/GARA

GARA MODULAR

To gara modular έχει αποσπώμενη λεπίδα.Πολύ ελαφρύ με στιβαρό δέσιμο και μεγάλης απόδοσης.Χάρις στο σχεδιασμό του το πτερύγιο είναι πολύ προωθητικο.

ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Μποτάκια Κατάδυσης

μποτάκια κατάδυσης

Κωδικός:ΜΠΟΤ/SOLE

Μποτάκια για πτερύγια ανοιχτού τύπου. Το υλικό είανι διπλόφοδρο ελαστικό νεοπρέν. Μέσα από το φερνουάρ υπάρχει λωρίδα από νεοπρέν για καλύτερη στεγανότητα. Η σόλα είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό, ενώ στη φτέρνα και στο πάνω μέρος του ποδιού υπάρχουν ενισχύσεις από λάστιχο για μεγαλύτερη αντοχή.

ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Κωδικος:ΚΑΛ/ΚΑΤ

ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

μάσκες σιλικόνης

ΝΑΝΟ Κωδικός:ΜΑΣΚ/ΝΑΝΟ

Μάσκα για ελεύθερη κατάδυση και υποβρύχιο ψάρεμα προχωρημένου επιπέδου, με εξαιρετικά υδροδυναμικό και συμπαγές σχήμα για μεγαλύτερη άνεση και μικρότερη αντίσταση.

μάσκα σιλικόνης matrix

MATRIX

Κωδικός:ΜΑΣΚ/ΜΑTRIX

μάσκα σιλικόνης F1

F1

Κωδικός:ΜΑΣΚ/F1

μάσκα σιλικόνης supercchio

SUPEROCCHIO

Κωδικός:ΜΑΣΚ/OCCHIO

Αναπνευστήρες

Corsica

αναπνευστήρας

Κωδικός:ΑΝΑΠ/CORSICA

America

αναπνευστήρας

Κωδικός:ΑΝΑΠ/ΑΜΕΡΙCA

ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑ

APACHE

ψαροτούφεκα

Κωδικός:ΨΚ/APACHE/60,Μήκος:60 πόντοι 

 Κωδικός:ΨΚ/APACHE/75, Μήκος:75 πόντοι

Το όπλο αυτό απευθύνετε σε αυτούς που ξεκινάνε το υποβρύχιο ψάρεμα. Έχει σωλήνα διαμέτρου 26mm και κεφαλή με ένα περαστό λάστιχο. Η λαβή έχει λάστιχο στην παλάμη, διακριτικό τακούνι όπλισης και ο μηχανισμός είναι από το Comanche.

                                          

COMANCHE

ψαροτούφεκα comanche

Κωδικος:ΨΚ/COMANCHE/75,Μήκος:75 πόντοι 

 

COMANCHE

ψαροτούφεκα comanche

Κωδικος:ΨΚ/COMANCHE/90,Μήκος:90 πόντοι 

MOICANO

ψαροτούφεκα moicano

Κωδικός:ΨΚ/MOICANO/75

Μήκος:75 πόντοι

Κωδικός:ΨΚ/MOICANO/85

Μήκος:85 πόντοι 

Κωδικός:ΨΚ/ΜΟICANO/95

Μήκος:95 πόντοι

                              

Αξεσουάρ Κατάδυσης

μουλινε

ΜΟΥΛΙΝΕ

Κωδικός:ΜΟΥΛΙΝΕ

καμπανα
Κωδικός:ΚΑΜΠΑΝΑ
μαχαίρι-κατάδυσης
Kωδικός:ΜΑΧ/LIMA    |Mήκος:16cm

VIGO

μαχαίρι-κατάδυσης
Κωδικος:ΜΑΧ/VIGO | Μήκος:23cm

KILLER

μαχαίρι-κατάδυσης
Κωδικος:ΜΑΧ/ΚΙLLER | Μήκος:18cm

ΣΑΚΟΣ GORILLA

σάκος gorilla

Κωδικός:ΣΑK/GORILLA

Μεγάλος σάκος για τον εξοπλισμό, που μπορεί να χωρέσει ακόμα και τα μακριά πτερύγια της ελεύθερης κατάδυσης. Είναι κατασκευασμένος από ένα ανθεκτικό, θερμικά μονωμένο PVC, είναι εντελώς αδιάβροχος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά του εξοπλισμού μετά τη χρήση του μέσα στο αυτοκίνητο. Επειδή είναι εντελώς αδιάβροχος, ο εξοπλισμός μπορεί να πλυθεί με νερό στο εσωτερικό του σάκου.

Αξεσουάρ Κατάδυσης και Κολύμβησης

Σέτ Ειδών Εξοπλισμού Κατάδυσης

Μάσκες Σιλικόνης

Πέδιλα